Hozzászólások száma : 435 Join date : 2010. Feb. 02. Age : 32 Tartózkodási hely : Sepsiszentgyörgy
Tárgy: Szentliga on the Beach! Szomb. 28 Júl. 2012 - 17:58
Az az ötlet pattant ki a fejünkből (Huni, Lóri és Én), hogy ha Vilike is hazajön akkor valamikor augusztus 10-e körül az az két hét múlva elmehetnénk egyet a Natura Parkba Kökösbe. Mi ma voltunk ott is hát nagyon nagyon tetszett. Jó hely, hangulatos környezet, medence, napozó ágyak tömkelege. Egy napra nagyon megérné elmenni és egy új helyszínen is megmutatni, hogy mi is "ITT" vagyunk!
Arra gondoltunk, hogy kellene menjünk legalább 10-en 15-ön. Az autó parkolásáért még nem tudom mennyit kell fizetni de ha egy autóra jut 5 személy akkor az eléggé csekély összeg. A medencékhez a belépés hétköznap 10-lej hétvégén 20! Ha hétköznap mennék az sem lenne baj, csak akkor szigorúan 10.-e után, mert én addig dolgozom és akkor az nem jó nekem.
Ha benne vagytok akkor itt jelentkezzünk és akkor uccu neki és menjünk Loccsanyunk egyet Szentliga módra!
Lukács Szentliga Versenyző
Hozzászólások száma : 1815 Join date : 2008. Oct. 13. Age : 47 Tartózkodási hely : Sepsiszentgyörgy
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Szomb. 28 Júl. 2012 - 20:29
Ok elvileg beleférek!
Tokos Szentliga Versenyző
Hozzászólások száma : 191 Join date : 2008. Oct. 20. Age : 41 Tartózkodási hely : Sepsiszentgyorgy
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Szomb. 28 Júl. 2012 - 22:16
en meg nem tudom hogy hogy dolgozom de ha tudok megyek.
willyKEE Szentliga Versenyző
Hozzászólások száma : 1544 Join date : 2008. Oct. 12. Age : 43 Tartózkodási hely : Maidenhead
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 0:40
MIt szoltok a nap helyett néhány sörhőz (heineken- Florin ) meg egy est poker , meg pia partyhoz .. ahoz szivesen csatlakozok ..
4- este .. ha valaki tud egy helyet...
Okoska92 Szentliga Versenyző
Hozzászólások száma : 435 Join date : 2010. Feb. 02. Age : 32 Tartózkodási hely : Sepsiszentgyörgy
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 8:57
Ott is lehet sörözni! Vilike ne OFF-olj!
Hozzászólások száma : 1544 Join date : 2008. Oct. 12. Age : 43 Tartózkodási hely : Maidenhead
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 9:10
Okoska92 írta:
Milyen finnyás vagy Izééééé .... lótetű nem is szólók hozzá többet, kivéve csak akkor ha az én postomhoz szolnak hozzá
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 10:17
willyKEE írta:
Okoska92 írta:
Milyen finnyás vagy Izééééé .... lótetű nem is szólók hozzá többet, kivéve csak akkor ha az én postomhoz szolnak hozzá
Szólj hozzá. Csak tőled is elvártam volna, hogy azt írod jössz, mert az időpont is olyan, hogy elméletileg itthon vagy... Lótetű
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 10:31
yeh ..... nem leszek otthon ..11 erek haza csak mert, hogy 6-10 nem leszek a varosba .... csak ezért mondtam ....
Gryllotalpa gryllotalpa - Barna teste zömök, hengeres alakú és finom szőrökkel borított, elülső lábpárja széles ásólábakká alakult. Háromszögletű fején rövid, fonálszerű csápok vannak. Az előhát nagy, tojásdad. A megkeményedett elülső szárnyai rövidek, a hátulsók megnyúltak, hegyesek. Az utóbbiakkal a rovar kitűnően tud repülni, erre azonban csak ritkán vállalkozik. Hosszú faroktoldaléka van. Hát nem tiszta Zsolti
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 12:03
Vilike azért kicsit hozzávettél, egyezzünk meg! De azt már tudom, hogy a te gondolkodásod az EZ...
RedDog Szentliga Versenyző
Hozzászólások száma : 2599 Join date : 2008. Oct. 13. Tartózkodási hely : Over and out!
Tárgy: Re: Szentliga on the Beach! Vas. 29 Júl. 2012 - 14:35
Nekem mindegy, de nem tudok elore nyillatkozni. Mint Csabi en is varom a beosztast.